Få mad til forårets fester og gæster

Allehåndes menuer følger årstiderne og de bedste råvare

Catering og mad ud af huset

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget. Hvorfor os:

  • Catering til fornuftige priser
  • Gratis prøvefrokost
  • Vinder af fire priser

Prøv Allehåndes forårsmenu

Hvis du mangler god mad til forårets arrangementer, så har du fundet den perfekte løsning her.

Vi har sammensat en lækker sæsonmenu, som passer til en hver smag. Vi vælger kun de bedste råvare og vi bestræber efter at det skal være økologisk og bæredygtigt.

Minimum 12 personer.

Bestil vores forårsmenu allerede i dag - ring og hør mere.

Forårsmenu 2019

Kan bestilles marts - maj 2019

Forretter (portionsanrettet på fade):

  • Tatar af koldrøget og rimsaltet laks m. dild, purløg, skalotteløg, sprød salat og citroncreme
  • Fiskekrokoetter af hakket torsk og krabbe med urter, kapers og aioli
  • Bruschetta med frisk ost, tomat/peber relish og syltede svampe

Hovedrets buffet

  • Koldskåret dansk kalveculotte m. semi-dried tomat, grillede auberginer og estragoncreme
  • Stegt unghanebryst m. nye glaserede gulerødder og timian
  • Små kartofler vendt i smør, urter og saltet citronskal
  • Melon/agurk salat m. peberrod og kørvel
  • Haricots vert, radiser, syltet rødløg og grønne asparges vendt i sennepsvinaigrette
  • Blandede sprøde salater med løvstikkedressing og urter
  • Brød og smør

Dessert

  • Rabarbertrifli m. vaniljecreme, crumble og pistacie
  • Klassisk Chokolademousse på fragilité bund m. sprøde hasselnødder og syltet havtorn

Ring mig op!

Skriv til os, og fortæl eventuelt lidt om dine ønsker. 

Priser

Pris pr. kuvert: Kontakt os for et tilbud.

Madfilosofi

Der er altid brug for madfilosofi i et køkken. Det er dét, som er kernen i det daglige arbejde, og som sætter standarden for det måltid, som skal leveres lige om lidt.

I nogle køkkener er det bare ord. I andre er det ånd. Ét køkken taler om at bruge årstidens råvarer, et andet vil ændre hele vores opfattelse af måltidets form, smag og struktur.

Vores filosofi handler om mad og mennesker. Nå ja, man kan også bare droppe alt det her filosofi-snak og så kalde det for god mad. For det er i sin essens, hvad det handler om.

God mad er vigtig, fordi:

  • det samler folk og styrker det sociale sammenhold
  • det giver noget at tale om og over
  • det giver energi til dagen

Den gode mad siger noget om den måde, vi passer på os selv og den omsorg, vi udviser over for andre. Derfor er det vigtigt. Både øjne, mave og sind skal glædes, om det er fest, arbejde eller det helt store arrangement.

En social first virksomhed

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.
Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt og en professionelt drevet virksomhed på markedsvilkår - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår. Allehånde Køkken har siden februar 2016 været ejet af Homemate Aps, som er et gastronomisk madkoncept, hvis mission er at skabe et befriende alternativ til kedelig fastfood. Læs mere om homemate her www.homemate.dk

Vinder af 4 priser / legater

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi hele 4 gange inden for de seneste år har vundet priser på baggrund af vores projekt med at uddanne og beskæftige unge døve.

Netværksprisen 

FDB's Årspris 

DH's Jubilæumspris 

Legat fra SMUKfonden