Få lækker mad til sommerfesten – Flot, delikat og enkelt

Allehåndes menuer følger årstiderne og de bedste råvare

Catering og mad ud af huset

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget. Hvorfor os:

  • Catering til fornuftige priser
  • Gratis prøvefrokost
  • Vinder af fire priser

Lad Allehånde stå for maden til sommerfesten

Hvis du mangler god mad til sommerfesten, så har du fundet den perfekte løsning her.
Vi har sammensat en lækker sæsonmenu, som passer til en hver smag. Vi vælger kun de bedste råvare og vi bestræber efter at det skal være økologisk og bæredygtigt.

Minimum 12 personer.

Bestil vores sommermenu allerede i dag.

Sommermenu 2019

Kan bestilles juni - aug 2019

Forret:

  • Rimmet laks med sprøde radiser, agurk, creme på fynsk rygeost og malt-crumble
  • Røget torsk rørt med creme fraiche, dild og kapers, serveret på hjertesalat
  • Spæde grøntsager på sprødt rugbrød med creme cheese, salsa verde og saltede græskarkerner

Hovedret:

  • Kold oksefilet m. fint skåret blomkål smagt til med sherry eddike og god oliven olie, urter, salte mander og mojo
  • Frilandsgrislangtidsstegt og glaseret i bbq sauce og brændt citron m. tomatchutney
  • Nye kartofler vendt i grov sennepsdressing m. nye ærter, skalotter og dild (serveret kold)
  • Salat af grillede grønne asparges, sommerspidskål, vandmelon og syltet løg
  • Grillede courgetter rullet m. langtidsbagte tomater, sprøde kerner og Grana Padano
  • Blandede sprøde salater m. fine fennikel, urter og mormor dressing
  • Friskbagt brød og smør

Dessert:

  • Kraftig chokoladekage m. råsyltet sommerbær og brændt hvid chokolade
  • Koldskål som panna cotta m. jordbær og sprød crumble

Ring mig op!

Skriv til os, og fortæl eventuelt lidt om dine ønsker. 

Priser

Pris pr. kuvert: 270 kr. ved minimum 12 personer.

Levering er ikke medregnet i prisen.

Madfilosofi

Der er altid brug for madfilosofi i et køkken. Det er dét, som er kernen i det daglige arbejde, og som sætter standarden for det måltid, som skal leveres lige om lidt.

I nogle køkkener er det bare ord. I andre er det ånd. Ét køkken taler om at bruge årstidens råvarer, et andet vil ændre hele vores opfattelse af måltidets form, smag og struktur.

Vores filosofi handler om mad og mennesker. Nå ja, man kan også bare droppe alt det her filosofi-snak og så kalde det for god mad. For det er i sin essens, hvad det handler om.

God mad er vigtig, fordi:

  • det samler folk og styrker det sociale sammenhold
  • det giver noget at tale om og over
  • det giver energi til dagen

Den gode mad siger noget om den måde, vi passer på os selv og den omsorg, vi udviser over for andre. Derfor er det vigtigt. Både øjne, mave og sind skal glædes, om det er fest, arbejde eller det helt store arrangement.

En social first virksomhed

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.
Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt og en professionelt drevet virksomhed på markedsvilkår - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår. Allehånde Køkken har siden februar 2016 været ejet af Homemate Aps, som er et gastronomisk madkoncept, hvis mission er at skabe et befriende alternativ til kedelig fastfood. Læs mere om homemate her www.homemate.dk

Vinder af 4 priser / legater

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi hele 4 gange inden for de seneste år har vundet priser på baggrund af vores projekt med at uddanne og beskæftige unge døve.

Netværksprisen 

FDB's Årspris 

DH's Jubilæumspris 

Legat fra SMUKfonden