Allehånde – en professionel, social first virksomhed

Lækker og sund frokostordning og til en hver lejlighed

Om Allehånde

Allehånde er en social first virksomhed med et tilbud om en erhvervsrettet beskæftigelsesindsats for unge.

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.

Ud over at skabe uddannelsesmuligheder og job til døve så er vores fokusområder økologi, begrænsning af madspild, lokale og bæredygtige råvarer samt diversitet i mad og køkken.

Ring mig op!

Skriv til os, og fortæl eventuelt lidt om dine ønsker. Så ringer vi dig op inden for næste arbejdsdag til en uforpligtende samtale.

Socialt ansvar og mad, der smager godt!

Vi tror på at alle mennesker udgør en ressourcer for vores samfund, hvis de får en reel chance for at træde ud af rollen som social klient.

Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår.

Allehånde Køkken har eksisteret siden august 2008 og modtog i 2009 Netværksprisen af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar samt Danske Handicaporganisationers Jubilæumspris, i 2010 FDBs Socialøkonomiske Årspris og senest SMUKfondens legat.