Spis en sund sandwich efter shoppingturen i Hørsholm

Spisetrommen spiller tæt sammen med kulturhuset, Trommen

Spisetrommen i Hørsholms Midtpunkt

I Spisetrommens café forbinder vi forretning, samvær og socialt ansvar i en synlig og innovativ social-first virksomhed.

Her kan du købe en god kop kaffe, som nydes over bogen fra biblioteket eller spise en sund sandwich efter en lang shoppetur i Hørsholms Midtpunkt.

Eller hvorfor ikke lade Spisetrommens lækre, treretters aftenmenu fuldende en teater- eller koncertoplevelse i Trommen.

Spisetrommen - Et samlingssted med mange tilbud

Spisetrommen er for Kulturhusets gæster, et samlingssted for alle i Hørsholm såvel som gæster langvejs fra. Vi spiller tæt sammen med Kulturhusets øvrige aktiviteter med et kvalitetsudbud af mad og service.

Således vil du kunne finde et tilbud om forplejning til de fleste af Trommens mange events, ligesom vi har egne event og faste aktiviteter i løbet af ugen, såsom Slip for ulvetimen om torsdagen og lørdagsbrunch.

Brunch hver lørdag 

Hygge og sund brunchbuffet hver lørdag kl. 10-14, mens børnene leger på legepladsen lige uden for.

Slip for ulvetimen

Slip for ulvetimen hver torsdag. Kom til fællesspisning kl. 17-19 med familien, hvor I er sammen uden opvask og indkøb. Tager du en senior med, så er der gratis dessert til børnene.

Spis sammen inden de kulturelle oplevelser

Spis sammen inden koncert og teater. Vi serverer tre lækre retter, som skifter efter årstiderne og kokkens luner, mens du lader op med venner og familie.

Ring eller skriv og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig.